dimarts, 28 de juny de 2016

TORNEM A BALLAR-LA / VOLVEMOS A LAS ANDADAS


Després de sobreviure al cru i llarg hivern, tornem a ballar-la.
La gravació artesanal que hem fet ens ha empentat a entrar en un estudi la propera tardor per tal d'aconseguir una millor qualitat de so. Ens estimem més que estimis les nostres cançons tal com ho fem nosaltres i et mereixes que sonin bé. A més, t'hem preparat sorpreses en el repertori! Per tant, et convidem de nou a sentir-nos en directe.

De moment, apunta't el proper 18 de juliol al Si Us Plau de Roses. Engegarem amb els nostres temes a les 21h i seguirem fins a les 24h. Vine a gaudir de la nostra música des d'un dels llocs més emblemàtics de la badia.


Después de sobrevivir al crudo y largo invierno, volvemos a las andadas.
La grabación artesanal que hemos hecho nos ha dado pie a entrar en un estudio en otoño para conseguir una mayor calidad de sonido. Queremos que quieras a nuestras canciones como nosotros mismos y te mereces que suenen bien. Además, ¡te hemos preparado sorpresas en el repertorio! Por eso, te invitamos a venir a escucharnos en directo.

De momento, te citamos el próximo lunes 18 de julio en el Si Us Plau de Roses. Arrancaremos con nuestros temas a las 21h y seguiremos hasta las 24h. Ven a disfrutar de nuestra música desde uno de los lugares más emblemáticos de la bahía.